Autoconsum

Produeix la teva pròpia energia i estalvia en la teva factura de la llum

Demana pressupost

Per què contractar energia solar amb Lumisa?

Estalvi

Redueix la teva factura de llum consumint energia solar dels teus panells solars i rep una compensació econòmica pels excedents que aboquis a la xarxa.

Instal·lació a mesura

Instal·lació dels panells solars al teu habitatge finançat en còmodes quotes mensuals.

Energia 100% verd

Consumeix energia neta amb les teves plaques solars ajudant al medi ambient.

Bonificacions

Aprofita de les subvencions en la instal·lació i les bonificacions en l’IBI de fins el 50% segons el teu municipi.

Canvia't a Lumisa
i produeix la teva pròpia energia

Passa't a Lumisa, comprem la teva energia sobrant al millor preu del mercat. I el millor de tot és que els panells solars generen estalvis importants en la teva factura de la llum a llarg termini.

Demana pressupost

Quins serveis oferim?

El servei d’energia solar fotovoltaica ofereix una solució completa, adaptant a les teves necessitats, perquè puguis beneficiar-te de l’energia que aboquis a la xarxa.

Pressupost gratuït i sense compromís

Analitzem la teva situació segons el model d’habitatge i preparem un proposta d’acord a les teves necessitats.

Gestions i legalització

Els nostres instal·ladors s’encarreguen de tots els tràmits legals, que en funció de la ubicació i la tipologia poden incloure llicència d’obres i autoritzacions administratives.

Assesorament en subvencions i bonificacions

T’ajudem a trobar les subvencions i bonificacions fiscals disponibles a la teva zona, podent beneficiar-te fins a un 50% del IBI. A més, aprofita't dels ajuts de fins a un 45% en la instal·lació establerta en el Reial Decret 477/2021, de 29 de juny.

Forma de pagament flexible

T’oferim solucions de pagament finançat perquè puguis fer front al cost de la instal·lació segons les teves necessitats.

Instal·lació dels panells solars

Després d’aprovar el pressupost, instal·larem els teus panells solalrs al teu habitatge.

Manteniment

Ens ocupem del manteniment de les teves instal·lacions i del seu correcte funcionament.

Llest!

Des d’aquest moment podràs començar a produir la teva pròpia energia i a estalviar en la teva factura amb Lumisa.

Subvenció Next Generation EU

En Lumisa t'ajudem a presentar la teva sol·licitud i tramitar la subvenció Next Generation EU establerta en el Reial decret 477/2021, de 29 de juny, pel qual s'aprova la concessió directa a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla d'ajudes per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum amb ajudes en la instal·lació de fins a un 45%. Consulta amb els nostres assessors per a més informació.

Els nostres panells solars
inclouen tot el que necessites

El mòdul TrinaSolar TallMax 450W integra diverses tecnologies amb una potència màxima de fins a 450 W. A més, inclou l'App FusionSolar Smart PV Management System amb la qual podràs fer un seguiment a temps real de la quantitat d'energia que produeixes cada dia. L'instal·lador concedeix una garantia 2 anys sobre el treball realitzat, 10 anys sobre els panells solars i una producció d'almenys el 80% de la seva potència etiquetada en 25 anys.

Com funciona l’Autoconsum?

El funcionament del sistema de l’Autocosum es basa amb la generació d’energia elèctrica neta mitjançant l’ús dels panells solars. Per aquest motiu, només necessites una superfície disponible per instal·lar les plaques solars, ja sigui un teulat on un terra.

Els panells solars aprofiten l’energia solar per produir energia elèctrica, reduint així la teva factura de la llum. La nova normativa permet que la nostra instal·lació fotovoltaica pugui instal·lar-se en una distància de fins a 500 metres. L’amortització d’una instal·lació d’Autoconsum serà entre 6 a 10 anys.

Quan els panells solars generen més energia de la necessària, aquesta energia sobrant s’emmagatzema en les bateries. Aquesta energia pot ser utilitzada quan els panells solars no estan en funcionament, com per exemple per les nits o en els dies més nublats. No obstant això, requereixen una major inversió inicial.

Els inversors converteixen l’energia elèctrica contínua CD en alterna AC.

El corrent altern es connecta al quadre elèctric perquè pugui ser utilitzada per tots aparells elèctrics connectats.

Si l’energia generada per les teves plaques solars és major a la consumida, els excedents o sobrants s’injecten a la xarxa elèctrica i nosaltres et compansem per ells, augmentant així els teus estalvis. La compensació en cap cas podrà ser positiva, és a dir, encara que el valor dels nostre excedents sigui superior al valor de l’energia consumida la comercialitzadora només ens compensarà fins el cost zero. D’acord amb el Reial Decret 244/2019 pel qual l’energia excedentària de la teva instal·lació fotovoltaica injectada a la xarxa es compensarà en la factura de llum de forma mensual.

El comptador bidireccional és el dispositiu que comptabilitza l'energia que flueix de la xarxa elèctrica al consumidor, però a més també comptabilitza l'energia que el consumidor injecta en la xarxa elèctrica.

La instal·lació es troba permanent connectada a la xarxa, pel qual mai et quedaràs sense subministrament elèctric.

×

Tens dubtes?

Resol els teus dubtes a través del nostre canal d'atenció al client.


O si ho prefereixes, telefona'ns al nostre telefono d'atenció al client totalment gratuït