Estàs en un procés de contractació online 100% segur

Baixa del subministrament

La baixa del subministrament implica el tall del subministrament elèctric del seu habitatge o negoci. Si en algun moment posterior es decideix tornar a donar d'alta el subministrament s'hauran d'afrontar els costos regulats pel Reial decret 1995/2000. Te'ls enumerem aquí.

Es recomana sol·licitar la baixa si un punt de subministrament estarà deshabitat o sense ús durant un període de temps considerable. Recorda que en cas d'existir deutes pendents del punt de subministrament no es podrà realitzar la baixa del servei.

També pots donar-te de baixa a través del formulari de baixa. Emplena-ho aquí i envia'ns-ho signat a atcliente@lumisa.es

Dades del subministrament


(*) Dades obligatòries

Dades del client

No es válido

Al introduir el teu e-mail acceptes la nostra Política de Privacitat.

El sol·licitant de la baixa ha de ser el titular del contracte. Si no ets el titular hauràs d'aportar la fotocòpia del DNI, NIE o passaport del sol·licitant i una autorització signada per ordre o per absència.

Document d'Identitat

Necessitem una foto del teu document d'identitat per a verificar que el número d'identitat introduït és correcte. Pot ser DNI o NIE.

Com pendre una foto des del dispositiu móbil?
Col·loca el document en una taula.
Tots els camps han de ser llegibles, evitin reflexes.
El document sencer ha d'estar dintre del marc.
Només s'accepten documents originals i vàlids (sense fotocòpies ni informes perduts / robats)

(*) Dades obligatòries

Dades de la Baixa

Serà necessari un termini mínim de 5 dies hàbils per a l'activació de la baixa del subministrament. La baixa del subministrament estarà condicionada a la signatura del contracte, una vegada realitzada la signatura, s'iniciarà la gestió a través de la Distribuïdora, donant com a mínim els 5 dies hàbils d'antelació, conforme la normativa.

Confirmació

Tipus de signatura*

Signatura a través d'una plataforma online mitjançant verificació OTP (One estafi password), clau que rebrà en el telèfon movil

Les dades personals recaptades en aquest formulari web seran tractats per COMPANYIA LUMISA ENERGIES, S.L., en la seva condició de responsable del tractament, per al manteniment, desenvolupament i gestió de la relació contractual.

(*) Dades obligatòries

×

Tens dubtes?

Resol els teus dubtes a través del nostre canal d'atenció al client.


O si ho prefereixes, telefona'ns al nostre telefono d'atenció al client totalment gratuït