Estàs en un procés de contractació online 100% segur

Simulació de factura

Canvia't a Lumisa i descobreix quant ahorarrás en la teva factura de la llum a través del nostre simulador de factures. Només necessites una factura recent que ens permeti calcular la millor tarifa en funció de les teves característiques.

Segons el que s'estableix en la Circular 3/2020 de 15 de gener de 2020, l'Ordre TED/371/2021 de 19 de abril, i la Resolució de la CNMC de 18 de març s'introdueixen les noves tarifes d'accés que seran aplicades a partir de l'1 de juny de 2021.

Potència contractada

P1
P2
P3
P4
P5
P6

(*) Dades obligatòries

Dades de consum

Per a realitzar el càlcul de les noves tarifes d'accés vàlides a partir de l'1 de juny de 2021 indica'ns el consum d'energia segons les dades de la teva factura de llum.

Punta
Pla
Vall

Energia reactiva*

(*) Dades obligatòries

Tipo de tarifa

Període de facturació

Lloguer de comptador

Mecanismo de ajuste (Tope del gas)

(*) Dades obligatòries

Dades de contacte i preferències

Les dades personals recaptades en aquest formulari web seran tractats per COMPANYIA LUMISA ENERGIES, S.L., en la seva condició de responsable del tractament, per al manteniment, desenvolupament i gestió de la relació contractual.

(*) Dades obligatòries

Càlcul factura

Tarifa Dies facturats
Detall de facturació

Terme de potència:

Terme d'energia:

Tope de gas:

Impost electricitat

Serveis

Descompte promocional

Descompte promocional

No es válido

Codi promocional

No es válido

*Imports amb impostos inclosos. Descompte promocional aplicat al preu final. Consulta les bases legals en la nostra web www.lumisa.es/politica-precios/ca. Hem estimat l'import que pagaràs mensualment amb Lumisa Energies, S.L. amb les teves dades de consum recents. Aquests imports poden variar en funció del teu consum energètic i són merament informatius, no constitueixen compromís contractual. Els preus d'electricitat s'han actualitzat amb data 01/06/2021 traslladant les variacions regulades en la Circular 3/2020 (BOE de 24 de gener de 2020), l'Ordre TED/371/2021 (BOE de 22 d'abril de 2021) i la Resolució de la CNMC de 18 de març (BOE de 23 de març de 2021).

×

Tens dubtes?

Resol els teus dubtes a través del nostre canal d'atenció al client.


O si ho prefereixes, telefona'ns al nostre telefono d'atenció al client totalment gratuït