Política de Preus

Totes les promocions són exclusives per a contractació online amb Companyia Lumisa Energies S.L. Per a beneficiar-te d'aquestes promocions és imprescindible introduir el Codi promocional en el formulari online de contractació.

10% Descompte sobre el Terme de potència

Promocions vàlides per a tarifes d'accés 2.0A i 2.0DHA, potència contractada igual o inferior a 10 kW. S'aplicarà un descompte especial del 10% sobre el Terme de potència durant el primer any de vigència del contracte amb LUMISA.

Una vegada transcorregut el període promocional d'un any se li aplicarà el preu públic de venda. De la mateixa manera, si durant el primer any de vigència el seu consum és igual a 0kWh durant dos (2) mesos consecutius també deixarà de gaudir aquest descompte.

15% Descompte sobre el Terme d'energia

Promocions vàlides per a tarifes d'accés 2.1A i 2.1DHA, potència contractada entre 10 kW i 15 kW.

  • Consum inferior a 2.000 kW/mes: S'aplicarà un descompte especial del 15% sobre el Terme d'energia durant el primer any de vigència del contracte amb LUMISA. Una vegada transcorregut el període promocional d'un any se li aplicarà el descompte normal del 10% sobre el Terme d'energia.

  • Consum superior a 2.000 kW/mes:S'aplicarà un descompte especial del 15% sobre el Terme d'energia durant un període indefinit de vigència del contracte amb LUMISA. Aquesta promoció es contracta per un període de caràcter indefinit fins a la data de fi de contracte amb LUMISA.

25% Descompte sobre el Terme d'energia

Promocions vàlides per a tarifes d'accés 3.0A, potència contractada superior a 15 kW.

  • Consum inferior a 2.000 kW/mes:S'aplicarà un descompte especial del 25% sobre el Terme d'energia durant el primer any de vigència del contracte amb LUMISA. Una vegada transcorregut el període promocional d'un any se li aplicarà el descompte normal del 20% sobre el Terme d'energia.

  • Consum superior a 2.000 kW/mes:S'aplicarà un descompte especial del 25% sobre el Terme d'energia durant el primer any de vigència del contracte amb LUMISA. Una vegada transcorregut el període promocional d'un any se li aplicarà el descompte normal del 20% sobre el Terme d'energia. La renovació anual del descompte estarà subjecta a estudi de risc i historial de pagament. En el cas de ser desfavorable, LUMISA traslladarà, si escau, el preu fixat al preu de venda al públic.

  • Consum superior a 6.000 kW/mes:S'aplicarà un descompte especial del 25% sobre el Terme d'energia durant un període indefinit de vigència del contracte amb LUMISA. Aquesta promoció es contracta per un període de caràcter indefinit fins a la data de fi de contracte amb LUMISA.

Si desitja mantenir el descompte durant un any més només ha de convidar a un amic a través del Codi d'invitació. Amb el codi d'invitació, pot aconseguir 100kWh per a vostè i el seu amic en la seva pròxima factura. Per a més informació consulti les Condicions Particulars de la Promoció.

*Per a la resta de condicions, així com en relació a la protecció de dades es refereix, han de considerar-se íntegrament les desenvolupades en la nostra pàgina web.
També pots descarregar la nostra Política de Preus aquí.

Truca al 900 811 473 o et truquem quan vulguis