Frases inspiradores citades pels grans genis de l'electricitat.

Frases inspiradores citades pels grans genis de l'electricitat.

Des de sempre he sentit fascinació per aquelles persones que han fet descobriments al llarg de la història.

De vegades, no som conscients de tot el que tenim avui dia. Totes i cadascuna de les coses, objectes, edificis que ens envolten i comoditats de les quals gaudim, són gràcies al fet que anteriorment, algú en algun lloc del món ho ha imaginat.

Amb això, vull dir que, si no fora per la ment humana, la seva imaginació i enginy, i la seva dedicació i acció per començar alguna cosa nova, no estaríem on estem.

Llavors, podem adonar-nos de tot el potencial que alberguen els éssers humans, inspirar-nos, i veure que qualsevol persona en aquest món, pot crear alguna cosa que canviï el curs de la història.

Molts dels inventors i revolucionaris en l'àmbit de l'electricitat, van ser jutjats o fins i tot rebutjats per les seves "idees boges" o perquè no encaixaven amb la resta, segons la respectiva època en la qual vivien, o perquè semblaven "no ser massa llests en els seus estudis". Gràcies a la seva perseverança i a creure en ells mateixos malgrat el rebuig de la societat del moment, van aconseguir els seus objectius. Van cometre errors en el camí, però els van servir per aprendre.

Hi ha una frase molt coneguda de Thomas Edison que resa així:
 

"No he fracassat, solament he après 10.000 formes de com no fer-ho".

El que no ho intenta i fracassa, difícilment trobarà la manera correcta de fer-ho. Per aconseguir coses hem d'arriscar, sortir de la zona de confort i aventurar-nos en el desconegut, aprenent per assaig i error.

Avui et compartim algunes frases citades pels grans inventors i personatges precursors de l'electricitat, que van canviar la direcció de la història de la humanitat. Si no fos per ells, internet no s'hagués inventat i no estaries llegint ara aquest article.

Gràcies a aquestes persones, podem extreure coneixements i aplicar-los en la nostra vida quotidiana. En Lumisa ens inspirem constantment per la "filosofia dels grans".

Una de les meves frases favorites i que més intento aplicar és:
 

"Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix" d'Albert Einstein.

Freqüentment abordem de la mateixa forma els problemes que van sorgint al llarg dels anys. Potser, solament és en un àmbit determinat de la nostra vida i actuem de la mateixa manera per inèrcia sense acabar d'aconseguir el que volem. Si no ens funciona la manera d'actuar que hem tingut fins al moment, i sempre acabem en el mateix punt, potser és hora de plantejar-nos fer alguna cosa diferent per aconseguir un canvi que ens acosti al que volem.
 

"Diga'm i m'oblido, ensenya'm i ho recordo, involucra'm i ho aprenc" aquesta frase va ser citada per Benjamí Franklin.

Aprenem a través de lliçons i és totalment necessari, però serà complicat integrar tot el coneixement si no ho apliquem a la pràctica. Per exemple, molts espanyols intentem assimilar l'anglès en acadèmies, però després no ho posem en pràctica, se'ns oblida, o ens fa vergonya practicar-ho, amb la qual cosa, mai s'acaba de retenir. És quan, un es va a l'estranger, o comença a conversar molt amb gent de parla anglesa, que s'involucra i se submergeix realment amb l'idioma i acaba aprenent-ho.
 

"L'odi i la desconfiança són els fills de la ceguesa" citada per William Watson.

Quan odiem i desconfiem, és molt difícil veure les coses tal qual són, ja que darrere d'això, sempre s'amaga la por, que si no s'enfoca bé ens pot arribar a paralitzar, amb la qual cosa, no actuarem per aconseguir el que ens proposem. En definitiva, que l'odi i la desconfiança ens allunyen de la nostra essència i van lligades a la por, que ens impedeix avançar.

Per acabar, us deixo aquesta frase de Nikola Tesla:

 "Les nostres virtuts i els nostres defectes són inseparables, com la força i la matèria. Quan se separen, l'home no existeix".

Personalment, em fa reflexionar en vers que, podem intentar ser la nostra millor versió, però som humans i hem d'acceptar les nostres coses bones i les nostres coses dolentes, ambdues com un tot en nosaltres mateixos. Hem d'intentar millorar el que no ens agradi, però acceptant-nos i trobant el punt de l'equilibri en la balança.

Història de la llum.
Anterior

Història de la llum.

 Realitzar un canvi de titular de la llum.
Següent

Realitzar un canvi de titular de la llum.

Truca al 900 811 473 o et truquem quan vulguis