10 trucs per estalviar en la teva factura de la llum!

10 trucs per estalviar en la teva factura de la llum!

Si vols estalviar a partir d'ara en les teves factures de la llum t'ensenyem com fer-ho amb uns consells molt pràctics, perquè puguis aprofitar-los de la millor manera possible, adaptant-los a les teves pròpies necessitats.
Si segueixes el pas a pas, veuràs que comences estalviar una miqueta més mes a mes. Com tot és començar i instal·lar nous hàbits i rutines, que posteriorment, quan et trobis amb els resultats et faran sentir molt bé.

1- Canvia't a les bombetes LED. És una inversió que et sortirà a compte a llarg termini, gasten molt menys i tenen major vida útil. 

2- Evita el consum fantasma. Quan estàs dormint a la nit, i deixes, per exemple, el televisor, la impressora, o l'ordinador en repòs o en “stand by”, o fins i tot el mòbil amb càrrega finalitzada, aquests segueixen consumint. Per resoldre aquest problema, existeixen alargadores eliminadors de stand by que s'asseguren d'apagar els teus aparells quan detecten que no estan en funcionament, també tens els més rudimentaris que els pots apagar manualment. 

3- Usa més la llum natural. Segurament t'has descobert algunes vegades encenent per inèrcia la llum durant el dia, en una zona on no és necessari ja que hi ha visibilitat. 

4- A l'estiu, utilitza més la ventilació casolana. Procura obrir finestres, baixar entre mig tendals i cortines perquè no entre directament la llum del sol, i ventila al matí i a la nit. 

5- Si utilitzes aire condicionat no ho baixis de 26º. Cada grau que disminueixis suposarà al voltant d'un 8% més de consum.

6- A l'hivern, aprofita les hores de llum natural, aixecant les persianes al màxim quan disposis de la calor del sol, i baixant persianes i tancant cortines en les hores fosques. Cal utilitzar els recursos naturals al màxim.
En cas de tenir calefacció, mantenla moderada i estable al voltant dels 20 graus, utilitzant peces adequades a l'estació de l'any. A la nit evita-la i utilitza més roba d'abric per al llit i pijames gruixuts.

7- Aïlla les teves portes i finestres. Com? Molt fàcil i econòmic. Compra una pistola de silicona, (en les ferreteries les venen i hi ha preus variats, però pots adquirir-la per menys de 10 euros) o una mica de masilla i posa-la al voltant de les teves finestres si és necessari. 

8- Catifes en habitacions i menjador. Aquestes ajuden a mantenir la calor, ja que el frio entra a través del sòl i finestres.

9- Revisa si la teva potència i la teva tarifa és l'adequada per a tu segons el teu consum habitual. Tenim un altre article on t'ho expliquem detalladament. 

10- El truc de la rentadora. Avui dia existeixen quitamanchas i sabons molt bons, no tenim perquè rentar tota la roba a altes temperatures, quant més baixa estigui més estalviarem.

Alguns punts poden semblar molt bàsics, però si els feixos, tingues per segur que el teu consum anual es pot reduir considerablement.

 Diferència entre donar-te d'alta i canviar-te de comercializadora.
Anterior

Diferència entre donar-te d'alta i canviar-te de comercializadora.

Stand by: L'enemic fantasma de la teva factura de la llum.
Següent

Stand by: L'enemic fantasma de la teva factura de la llum.

Truca al 900 811 473 o et truquem quan vulguis