Es prohibeix el “porta a porta” de les Comercialitzadores elèctriques.

Es prohibeix el “porta a porta” de les Comercialitzadores elèctriques.

El Govern prohibeix a les comercialitzadores elèctriques i també de Gas Natural realitzar accions de publicitat o contractació dels seus productes a través de visites al domicili.

Lumisa no forma part d'aquestes comercialitzadores que realitzen aquestes tècniques de contractació. Som una empresa transparent que informa dels derelictes si vostè ho desitja sense necessitat de realitzar tècniques de contractació “porta a porta”.

El 6 d'octubre de 2018 es va publicar el Reial decret llei 15/2018, de 5 d'octubre, de mesures urgents per a la transició energètica i la protecció dels consumidors que regula les pràctiques fraudulentes en l'activitat de comercialització prohíbiendo una pràctica empresarial que ha generat un nombre elevat de reclamacions davant organismes de consum i davant la Comissió Nacional dels Mercats i a la Competència

El "porta a porta" és un tipus de contractació i publicitat considerada com a fraudulenta, tret que la visita sigui concertada anteriorment. En molts casos, els comercials d'aquestes Comercialitzadores elèctriques realitzen una contractació sense el consentiment exprés de l'usuari, el qual és enganyat. Per això, si les comercialitzadores decideixen realitzar aquestes tècniques de contractació s'enfrontaran a una possible inhabilitació per a actuar com a comercialitzadora durant el termini màxim d'un any així com el traspàs dels seus clients a una comercialitzadora de referència o podent ser multats amb fins a 60 milions d'euros.

En 2017, els consumidors van presentar davant la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) 1,13 milions de reclamacions contra les elèctriques, de les quals un 12% es referien a contractació i vendes. Per això, la CNMC ja ha sancionat aquesta mala praxi.

Aquest pla, és un dels quals intenta pal·liar i rebaixar la pujada de preu en 2019, com ja s'ha esmentat en l'article "La factura de la Llum pujarà en 2019. Per què i quines solucions proposen?".

Passos a seguir per a una Gestió d'Escomesa d'un nou subministrament.
Anterior

Passos a seguir per a una Gestió d'Escomesa d'un nou subministrament.

Model 347, Què és i com emplenar-ho?
Següent

Model 347, Què és i com emplenar-ho?

Truca al 900 811 473 o et truquem quan vulguis