Alta de llum d'obra o eventual.

Alta de llum d'obra o eventual.

Si vols realitzar una construcció des de zero, o alguna reforma major i vols contractar electricitat únicament per a dur a terme la construcció, no és necessari que contractis una Tarifa de Llum comuna sinó que les Empreses Distribuïdores compten amb un tipus especial d'alta nova per a aquests casos.

Què és l'alta de Llum d'obra?

La llum d'obra és un tipus d'alta nova especial, la qual se sol·licita quan s'utilitzarà electricitat amb la finalitat de construir o reformar un immoble o local, mai per a realitzar un ús comú d'ella. La seva particularitat és que té un ús temporal, el qual no sempre serà necessari depenent de l'empresa constructora que contractis o el projecte de reforma.

Com sol·licitar-la.

A través de Lumisa podràs contractar l'alta de Llum d'obra. Només serà necessari que et posis en contacte amb nosaltres via correu electrònic atcliente@lumisa.es o Telèfon 900 811 473.

En primer lloc, serà necessari que t'informis sobre si serà necessari realitzar una instal·lació eventual. En moltes ocasions l'empresa constructora és l'encarregada del subministrament elèctric i ella és la responsable de la seva contractació.

No obstant això, si l'empresa constructora no realitza aquest tràmit, hauràs de disposar d'un Certificat d'Instal·lació Elèctric a través d'una empresa instal·ladora d'electricitat on constarà que el subministrament elèctric és exclusiu per a la realització de les obres.

Canvi de llum d'obra a alta de Llum definitiva.

Si el que vols és seguir amb subministrament electrico una vegada realitzada les obres: 

  • - Hauràs de sol·licitar primer la baixa definitiva del CUPS d'obra.
  • - Una vegada sol·licitat, demanar l'Alta nova de llum definitiva a través de Lumisa.

Et sol·licitaran un nou Butlletí Elèctric i hauràs d'abonar els Drets d'Escomesa. 

Si desitges informar-te sobre l'Alta nova definitiva, No dubtis a visitar el nostre article sobre els passos a seguir i els costos!

 Penalització per excés de la potència contractada.
Anterior

Penalització per excés de la potència contractada.

Les avaries elèctriques més habituals.
Següent

Les avaries elèctriques més habituals.

Truca al 900 811 473 o et truquem quan vulguis