#TotsSumem. State Grid Corporation of China ens encarrega distribuir Mascaretes Solidàries

#TotsSumem. State Grid Corporation of China ens encarrega distribuir Mascaretes Solidàries

 

State Grid Corporation of China dóna 10.000 mascaretes solidàries, de les quals podràs rebre un paquet de 10 mascaretes gratis a la teva casa a través d'aquesta plataforma patrocinada per Lumisa. A més estem treballant per a aconseguir més mascaretes i oferir-les a tothom! Si ets o has sigut client de Lumisa, només has d'emplenar aquest formulari i te les enviem gratis a casa.

La pandèmia del coronavirus COVID-19, dades actualitzades el 30 de març del 2020, a Espanya s'han registrat més de 85.195 contagiats, 16.780 curats i 7.340 morts. (Font: La Vanguardia)

Davant la pandèmia, hem de col·laborar tots junts. El State Grid Corporation of China va començar a preocupar-se pels xinesos a l'estranger quan el brot del coronavirus va començar a expandir-se ràpidament a Espanya, per la falta de materials mèdics i materials per a la prevenció del contagi, per la qual cosa a primer moment va contactar amb Lumisa, desitjant que a través de Lumisa poguéssim repartir les mascaretes. Ara mateix hi ha 10.000 mascaretes en camí cap a Barcelona. A partir d'avui comença el repartiment de mascaretes gratis!

El personal de  State Grid Corporation of China va declarar que: “Quan el nombre de contagis a la Xina anava augmentant cada vegada més i més, els xinesos a Espanya van fer costat a la pàtria sens dubte. Actualment, el brot s'està expandint per Espanya, no obstant això, simpatitzem i amb els xinesos a Espanya som una família connectada per la nostra pàtria.”

Ens farem càrrec de l'enviament i cooperarem activament amb State Grid Corporation of China per a fer arribar les mascaretes als nostres clients i “combatre conjuntament l'epidèmia”.


 

Com obtenir les meves mascaretes solidàries?


Pas 1: Emplenar el següent formulari amb la teva informació personal o de l'empresa per a registrar-te.

Pas 2: Després haver-te registrat amb èxit, apareixerà un text amb el teu CODI D'INVITACIÓ, copia i reenvia aquest text als seus amics perquè es facin clients i també puguin rebre les mascaretes. I gaudeix de 100 kW gratis en la pròxima factura per a tu i el teu amic!


 

A Lumisa recomanem:

Aïllar-te conscientment en casa.

No sortir de casa tret que sigui necessari.

Rentar-te les mans amb freqüència.

Mantenir allunyat el virus!

Sense sortir de casa, a Lumisa t'ajudem a resoldre alguns dubtes sorgits arrel el COVID-19
Anterior

Sense sortir de casa, a Lumisa t'ajudem a resoldre alguns dubtes sorgits arrel el COVID-19

Ara pagar les teves factures és més fàcil! Nou servei de pagament online amb targeta
Següent

Ara pagar les teves factures és més fàcil! Nou servei de pagament online amb targeta

Truca al 900 811 473 o et truquem quan vulguis