NOVETATS! Descomptes extraordinaris per a negocis i llars

NOVETATS! Descomptes extraordinaris per a negocis i llars


A Lumisa no deixem de preocupar-nos per tu, i és que la pandèmia que ha assolat el nostre any ha fet mossa en els nostres negocis i indústries.

El brot global de la padèmia juntament amb les accions preses pel govern per diversos països, així com el repunt de l'epidèmia espanyola poden descriure's com una ona després d'unes altres. Entre les diverses indústries, els que s'emporten la pitjor part és la indústria de la restauració, ja que vivim en un país turístic.

En aquest moment tan difícil, estem profundament preocupats. Per aquesta raó, tot el personal de Lumisa ha fet tot el possible per a superar aquestes circumstàncies amb vosaltres. Des de Lumisa hem implantat una sèrie de mesures extraordinàries per a ajudar als petits i grans negocis.
 

Petits i grans negocis


Súper Oferta amb descomptes extraordinaris!

Descobreix la nostra Súper Oferta per a tarifes d'accés 2.1A, 2.1DHA i 3.0A, amb potència contractada superior a 10 kW destinada als petits i grans negocis i obtindràs un descompte extraordinari en l'energia. Sol·licita-ho a través del nostre correu electrònic atcliente@lumisa.es i et respondrem al més aviat possible.

**Promoció de descompte vàlida sol·licitant-ho des de 21/07/2020 fins a 31/12/2020 per a actuals i nous clients. El descompte extraordinari serà determinat segons les dades de consum i potència de cada punt de subministrament. Promoció destinada exclusivament a petits i grans negocis.

Anuncia gratis el teu negoci en les nostres factures!

Amb la finalitat de beneficiar els ingressos dels petits i grans negocis, Lumisa ha afegit una columna de publicitat per al teu negoci, totalment gratuïta, en el revers de les factures de la llum. Sol·licita-ho a través del nostre correu electrònic atcliente@lumisa.es i et respondrem al més aviat possible.

**Els espais publicitaris són limitats, prioritzant als clients en la indústria de la restauració. Lumisa organitza la comanda d'acord amb la data de sol·licitud i el nombre de sol·licituds rebudes. Sol·licita-ho!

Paga a terminis les teves factures amb Lumisa

Si ets un negoci i tens dificultats financeres per a fer front a les factures de la llum, a Lumisa podràs sol·licitar el pagament fraccionat d'aquestes, sense pagar interessos! Sol·licita-ho a través del nostre correu electrònic atcliente@lumisa.es i et respondrem al més aviat possible.

**La sol·licitud estarà condicionada a la superació de l'anàlisi de solvència realitzat per LUMISA.

Junts derrotarem el virus!

Llars


Tarifa Promocional 15% en l'Energia

Descobreix la nostra Tarifa promocional per a llars amb tarifes d'accés 2.0A i 2.0DHA i potència contractada igual o inferior a 10 kW i obtindràs un descompte del 15% en l'energia durant un any.

**Promoció de descompte vàlida sol·licitant-ho des de 18/05/2020 fins a 31/10/2020 per a actuals i nous clients. Promoció destinada exclusivament a llars.

Nous clients

Canvia't a Lumisa i obtindràs un descompte del 15% en l'energia. Només hauràs d'introduir el codi promocional 15DTOENE en el nostre formulari online.

Clientes actuales

Per als clients existents podràs sol·licitar la nova tarifa promocional, sempre que no figuris com a incidents recurrents de pagament, sol·licitant-la a través del nostre correu atcliente@lumisa.es.

Comença a estalviar amb Lumisa en aquests moments tan difícils!

Promoció Amic


Per cada nou contracte de llum que ens portis a Lumisa, tu i el teu amic podreu guanyar un descompte de 100 kWh en la vostra pròxima factura amb nosaltres.

Puc convidar als meus amics a Lumisa i aconseguir 100 kWh gratis?

Sí! Així de fàcil. Comparteix el teu codi d'invitació amb els teus amics i tots dos aconseguireu 100 kWh gratis. I si no els gasteu, acumula'ls per a gaudir-los el mes següent.

1. Aconsegueix el teu codi d'invitació. Ho trobaràs en les factures emeses per Lumisa, en l'apartat de “PROMOCIONS”.(Ex: COMP6571)

2. Recomana Lumisa als teus amics. Comparteix el teu Codi amb els teus amics i familiars! Per a beneficiar-vos d'aquesta promoció serà imprescindible introduir el codi d'invitació en el formulari online de contractació.

3. Guanya un descompte de 100 kWh! Cada vegada que un amic o familiar contracti amb el teu codi d'invitació, tu i el teu amic gaudireu d'un descompte de 100 kWh en el terme d'energia en la vostra factura amb Lumisa Energies.

Quants més amics convidis, més kWh tindràs!

Si vols saber més, accedeix a la nostra pàgina de Promocions i estigues-te informat en tot moment de les nostres novetats.

Ara pagar les teves factures és més fàcil! Nou servei de pagament online amb targeta
Anterior

Ara pagar les teves factures és més fàcil! Nou servei de pagament online amb targeta

Truca al 900 811 473 o et truquem quan vulguis