Sobre nosaltres

Qui som?

Lumisa Energies és una comercialitzadora d'energia elèctrica que opera en el Mercat Elèctric Espanyol fundada en 2012 per empresaris amb una visió d'utilitzar la tecnologia i les dades per a oferir una energia assequible a llars i negocis.

Som la primera comercialitzadora d'electricitat amb atenció al client en Xinès a Espanya. Ens dirigim a clients domèstics i PIMES amb plena vocació de servei. El nostre primer kWh venut va ser al novembre de 2012.

No sols subministrem energia

Donem vida a la teva llar

En 2020, Lumisa inicia la instal·lació de panells fotovoltaics per a l'autoconsum dels consumidors domèstics combinant experiència en enginyeria, tecnologia i polítiques reguladores.

Treballem en l'era de la immediatesa i desenvolupem les nostres pròpies solucions d'analítica i gestió. Som més ràpids, més eficaços i més versàtils que les grans elèctriques.

Coneix les nostres
xarxes socials i segueix-nos

Descobreix les nostres xarxes socials i assabenta't de les nostres novetats i promocions. El nostre horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de 9 a 19 hores.

La nostra missió

El nostre objectiu principal és oferir els preus més competitius del mercat i ésser l'alternativa de les grans empreses, sent més ràpids, més eficaços i més versàtils. Amb un tracte especial i pròxim amb el client, atenent a totes les teves necessitats.

Presència nacional

Som presents en tota la Península Ibèrica i la nostra intenció és continuar creixent i abastar tota Espanya.

Tecnologia

Mentre ens ocupem de l'energia, també desenvolupem la tecnologia que ens ajuda a convertir les nostres idees en realitat.

Equip

Som un equip jove de talents multidisciplinaris amb plena vocació de servei.

Proximitat

Ens mantenim connectats amb les persones a través de les xarxes socials, el nostre principal canal.

Canvia't a Lumisa
i gaudeix dels nostres beneficis

A Lumisa t'oferim tarifes adequades per a tu, les quals són a un preu econòmic i amb unes condicions excepcionals. Només necessites una factura recent que ens permeti calcular la millor tarifa en funció de les teves característiques.

Calcula la teva factura

Els nostres valors

El nostre objectiu principal és oferir els preus més competitius del mercat i ésser l'alternativa de les grans empreses, sent més ràpids, més eficaços i més versàtils. Amb un tracte especial i pròxim amb el client, atenent a totes les teves necessitats.

Transparència

Oferim preus transparents i justos sense clàusules de permanència.

Orientació al client

Fem les coses més fàcils per a tu, des de la simplicitat de la nostra factura fins a la comunicació.

Confiança

El nostre equip treballa de manera responsable i transparent i així guanyar-nos la teva confiança i la dels nostres col·laboradors.

×

Tens dubtes?

Resol els teus dubtes a través del nostre canal d'atenció al client.


O si ho prefereixes, telefona'ns al nostre telefono d'atenció al client totalment gratuït